M: 06-51741098   

Garantie

NOA garantie keurmerk

Stucadoorsbedrijf van Harsselaar hecht veel waarde aan kwaliteit, goede advisering en het bieden van goede service voor een eerlijke prijs. Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij een officieel erkend stucadoorsbedrijf die voldoet aan alle eisen van de NOA (garantie), de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven. Een extra zekerheid voor u dat u een goede stucadoor in huis haalt. Met onze NOA-afbouwgarantie keurmerk kunt u ervan op aan dat wij het volgende bieden:

Zekerheid

  1. Degelijk/betrouwbaar bedrijf
  2. Goede geschillenregeling
  3. Nakomingsgarantie door de branche
  4. Goede consumentenvoorwaarden, overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis

Service

  1. Deskundig advies/begeleiding
  2. Goede uitvoering afbouwwerkzaamheden
  3. Nazorg

Garantie

  1. Productgarantie (5 jaar garantie op alle voorbereidende en stukwerkzaamheden)
  2. Garantie op uitvoering afbouwwerkzaamheden (waarmee bedoeld wordt de kwaliteit van het werk)

Voor meer informatie kunt u kijken op ubentbeteraf.nl
Bron: NOA

Bedrijfschap afbouw

Het BA is een organisatie van en voor álle bedrijven en vakmensen die in de Afbouwbranche werken. Bedrijfschap afbouw heeft een website opgericht bedoeld voor consumenten namelijk: afbouwenonderhoud.nl. Hier kunt een globale indruk krijgen van wat de afbouwbranche voor u kan betekenen bij het opknappen en verfraaien van uw woning of kantoor. Beeldmateriaal laat het werk van de sectoren wand en plafond, stukadoors en vloeren en terrazzo zien. En met de virtuele showroom kunnen in een 3D-woning verschillende plafond-, wand- en vloerafwerkingen voor woonkamer, badkamer of keuken worden bekeken.

Bron: Bedrijfschap & Afbouwenonderhoud

VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) garantie

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGM = Veiligheid Gezondheid en Milieu). De checklist is een uitgebreide vragenlijst die gebruikt wordt als doorlichting- en screeningsysteem ten behoeve van aannemers (opdrachtnemers, contractors) die bij opdrachtgevers werkzaamheden verrichten. In feite is VCA meer dan een checklist. Het is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheerssysteem. Meer informatie vindt u op www.vca.nl
Bron: VCA