M: 06-51741098   

Beton look

Beton look is de nieuwste trend op het gebied van stucwerk. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren en een zeer geliefd alternatief voor tegelwerk in keukens, badkamers en toiletruimtes. Het materiaal is ijzersterk, waterdicht, hygiënisch én onderhoudsvriendelijk. Wat een bijkomend voordeel is, is dat de stucadoor het materiaal naadloos aanbrengt, wat slijtage voorkomt.

BaseBeton is de leverancier van ons materiaal om beton look aan te brengen. Hiermee creëren wij een stoere en industriële look in de desbetreffende ruimte. Een unieke eigenschap van het materiaal is dat het op alle ondergronden aan te brengen is. Zelfs bestaand tegenwerk is een goede basis voor beton look. Een nadeel zijn de kosten. Dit is relatief prijzig stucwerk.

Uw voordeel van Beton look

Beton look geeft u een unieke uitstraling. Binnen een week is het stucwerk te realiseren en wij zadelen u niet op met moeilijk en tijdrovend sloop – en breekwerk. Bovendien heeft onze stucadoor een aanvullende cursus gevolgd, zodat hij u tot in detail uitleg kan geven over dit product.

Heeft u advies nodig over dit product en over hoe wij uw keuken, badkamer of toilet een nieuwe uitstraling kunnen geven? Wij komen graag bij u langs om uw situatie te beoordelen en u van advies te voorzien.

Bekijk onze projecten met beton look