M: 06-51741098   

Sierpleister

Waarom kiezen voor sierpleister? Sierpleister is de juiste keuze voor u als u houdt van een levendige, warme en gezellige sfeer met een hele sterke afwerking. Op iedere vlakke en draagkrachtige ondergrond kan deze afwerking worden aangebracht. Zowel binnenshuis als buitenshuis. Sierpleister is een verzamelnaam, leveranciers zijn constant bezig met de ontwikkeling hiervan.

Wat is sierpleister?

Sierpleister is een kunsthars gebonden materiaal voor wanden wat ontzettend hard wordt. Je kunt het dan ook bijna niet beschadigen, hierdoor is dit materiaal onder andere erg geschikt voor gezinnen met kinderen. Er zijn diverse soorten sierpleisters op de markt waarvan Spachtelputz één van de bekendste is. Spachtelputz is in elke gewenste kleur verkrijgbaar (niet in bouwmarkt kleuren) en heeft de volgende mogelijkheden wat betreft de korreldikten: 0,8 mm, 1 mm, 1,2 mm, 1,5 mm en 2 mm. Hieronder ziet u de meest voorkomende soorten sierpleisters. Onderaan deze pagina staan diverse voorbeelden om te bekijken.

Spachtelputz – Granol – Barok – Granietpleister – Ivoorpleister – Leempleister – Schuurpleister en Decopleister

”Bewaar wat sierpleister in een jampot. Met het vocht van de sierpleister kunt u bijvoorbeeld vlekken door vieze handen gemakkelijk bijwerken.”

Wanneer toepassen?

U schept gemakkelijk de sfeer en uitstraling in uw woning die u wilt omdat het kleurenassortiment oneindig is. Bijna iedere gewenste kleur is te maken. Om een keuze te maken in het soort sierpleister, de kleur en eventueel korreldikte komen wij graag bij u langs om u vrijblijvend te adviseren. Van zo goed als alle producten hebben wij voorbeelden (stalen) die wij aan u kunnen laten zien en welke u bij uw interieur kunt houden, zodat u samen met ons advies de juiste keuze kunt maken. De voordelen op een rij:

  1. Kras- en stootvast;
  2. Duurzaam, sierpleister blijft erg lang mooi;
  3. Erg hard (stootvast);
  4. In bijna elke kleur verkrijgbaar;
  5. Gemakkelijk schoon te houden.

Als u vragen heeft of advies wil over deze afwerking, dan horen wij dit graag!

Bekijk onze projecten met sierpleister