M: 06-51741098   

Metallic sierpleister

Metallic sierpleister is een relatief nieuwe wandstyling en in elk interieur toepasbaar. Ideaal als aandachttrekker in bijvoorbeeld de woonkamer achter de tv of achter de schouw van de openhaard, maar ook mooi in de hal of een wand in de slaapkamer. Metallic is een decoratieve toepassing waarbij glinstering te zien is in het licht en daardoor niet geschikt om één hele ruimte van te voorzien. Maar in zowel kleinere als grotere ruimtes zoals een kantoor, restaurant, vergaderzaal en entree/hal geeft het letterlijk een schitterend effect dat een wand tot leven doet komen.

”De metallic sierpleister is een decoratieve toepassing die het licht verstrooid. Dit veroorzaakt een schitterend effect dat een wand tot leven doet komen.”

Geen beschadigingen met metallic sierpleister

Metallic sierpleister is een kunstharsgebonden product wat inhoudt dat u niet bang hoeft te zijn voor beschadigingen door bijvoorbeeld stoten. Door het kunsthars wordt de wand die is afgewerkt met metallic keihard. Met een vlakke en gladde korrelstructuur van 1 mm maakt dit de ruimte echt af. Als u vragen heeft of advies wilt over deze afwerking, dan horen wij dit graag!

In 7 eigentijdse metallic kleuren

antraciet – goud – grijs – parelmoer (wit) – paars – blauw – rood