M: 06-51741098   

Projecten en nieuws

voor foto buitenstucwerk spachtelputz

Boerderij woning buiten stucwerk 1mm spachtelputz

Voor als ons buiten stucwerk maken wij gebruik van het materiaal van Digo. Meer weten over buiten stucwerk? Klik hier.

Lees verder
Ritmo

Grote oppervlakten stucen?

Enige tijd geleden heeft onze stucadoor gemetselde wanden in een sportclub gebouw voorzien van gladpleisterwerk. Omdat het een groot oppervlak betreft, is het materiaal niet handmatig op de wanden aangebracht maar met de Ritmo machine. Deze Ritmo machine spuit de gips op de wanden. De stucadoor werkt deze vervolgens af. Door gebruik te maken van…

Lees verder
Eind resultaat Raapwerk wanden

Raapwerk op grof gemetselde wanden

Wanden van deze hal en slaapkamer met grof metselwerk. Deze heeft onze stucadoor voorgestreken voor de hechting van het materiaal wat hij erop aanbrengt.
In dit geval een dikke laag gips. Dit noemen wij raapwerk. Goed ventileren is erg belangrijk om al het in gebrachte water uit de wanden te laten verdampen. Na het drogen kunnen de wanden worden afgewerkt.

Lees verder
spachtelputz

Spachtelputz / gladpleisterplafond in een lange gang Lelystad

Deze lange donkere gang heeft onze stucadoor voorzien van spachtelputz wit 1 mm. Het plafond in deze gang is glad gepleisterd en wit gesausd.

Lees verder
buitenmuur stucen eindresultaat

Nieuwe uitstraling voor boerderij met stucwerk

Boerderijen zijn niet weg te denken uit het straatbeeld van Nederland. Sommigen staan er al jaren, andere worden nieuw gebouwd. Soms zijn ze toe aan renovatie of is het tijd voor een modernere uitstraling. De boerderij stucen is dan goede optie. Maar hoe gaat dit dan in zijn werk en welk kostenplaatje hangt eraan.

Lees verder
Raabwerk op de wanden van de keuken

Raapwerk en sausklaar maken van wanden en plafond in een aanbouw

In Biddinghuizen hebben onze stucadoors weer een mooi project afgeleverd. In de aanbouw van onze klant hebben we de wanden en het plafond sausklaar gemaakt met stucwerk. Zie het resultaat op de foto’s.

Lees verder
sausklaar maken wanden

Wat gaan we doen met de wanden van de overloop en het trappengat?

In Lelystad kregen we de vraag van een klant over de overloop en het trappengat. Wij hebben hier de wanden, het plafond op de overloop en het trappengat glad gestuct. Op de eind foto’s zijn de wanden nog niet geheel gedroogd. Zodra deze droog zijn kunnen ze afgewerkt worden met bijvoorbeeld saus.

Lees verder

Woonkamer plafond glad en wit gesausd en de wanden gesierpleisterd in Lelystad

In Lelystad is onze stucadoor druk geweest met het plafond in de woonkamer om deze glad te pleisteren. De V-naden in het plafond zijn voorzien van pleisterwerk. Onze stucadoor heeft het plafond spiegelglad gestuct, zodat u geen hoogte verschil ziet tussen de platen. Het plafond vormt één geheel. In dit geval heeft de stucadoor het plafond na het drogen wit gesausd.

Lees verder
Base Beton beton look op wanden en vloer

Badkamer in de Base Beton (Beton look) in Lelystad

Een badkamer kan met stucwerk een hele andere uitstraling krijgen. De nieuwste trend op dit moment is beton look. Dit is een robuuste uitstraling die je ook steeds vaker in sauna’s en in hotels tegenkomt.

Lees verder
gladpleister plafond

V-naden plafond gepleisterd en spachtelputz op de wanden in Biddinghuizen

V-naden plafond gepleisterd en spachtelputz op de wanden voor een project in Biddinghuizen. Heeft u een huis met V-naden in het plafond en vindt u dit niet mooi? Ook dit is op te lossen met glad pleisterwerk.

Lees verder