M: 06-51741098   

Cursus beton look van BaseBeton

Geschreven: 6 december 2018

Het vak stucadoor is een ambachtsberoep die door de jaren heen met haar tijd mee gaat. Op het gebied van materiaal en nieuwe technieken, ontwikkelt ons vak zich nog steeds door. Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen en volgen daarom met enige regelmaat cursussen.

De nieuwste trend

De afgelopen periode heeft onze stucadoor Nico van Harsselaar bij de Stucerij in Lemmer een cursus Base beton (beton look) gevolgd. Base Beton creëert een beton look. Dit is de nieuwste trend op het gebied van interieur. Niet alleen in woonhuizen, maar ook hotels, bedrijven en horeca gelegenheden passen de beton look toe.

Tijdens de cursus heeft onze stucadoor geleerd om alle details van het product te kennen, maar ook hoe hij het product het beste kan verwerken voor het mooiste resultaat. Iedere stucadoor heeft zijn eigen ‘handtekening’ waardoor geen enkele keuken, badkamer of toilet er hetzelfde uit zal zien.

Wilt u meer informatie over dit product voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van een passend advies.