M: 06-51741098   

Offerte

”De offertes zijn scherp geprijsd met uitgebreide informatie, zodat u inzicht krijgt in wat u krijgt. Dit verschilt namelijk per bedrijf.’

Wat niet onbelangrijk is, zijn de kosten. Zoals bij vele werkzaamheden hangt er ook aan het werk van de stucadoor een prijskaartje. De kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren zoals: de keuze van materiaal, het aantal m2 en het BTW-tarief maar ook het eventuele gebruik van bewapeningsgaas (ter voorkoming van scheurvorming), hoeknaalden (ter voorkoming van beschadigingen) en voorbehandeling.

Het is lastig om een offerte op maat te bieden zonder het te behandelen object gezien te hebben. Natuurlijk begrijpen wij ook dat u wilt weten waar u aan toe bent, vraag daarom hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Vraag hier uw offerte aan

Als u niet overal antwoord op heeft, dan is dat geen probleem. Indien de stucadoor nog vragen heeft voor de offerte, dan nemen wij contact met u op om een afspraak met u te maken voor een vrijblijvende offerte.

  • LET OP! Onderstaande velden hoeft u niet verplicht in te vullen. Wilt u dat de stucadoor contact met u opneemt voor een offerte laat onderstaande velden dan vrij.
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.