M: 06-51741098   

Badkamer in de Base Beton (Beton look) in Lelystad

Geschreven: 5 augustus 2019

Een badkamer kan met stucwerk een hele andere uitstraling krijgen. De nieuwste trend op dit moment is beton look. Dit is een robuuste uitstraling die je ook steeds vaker in sauna’s en in hotels tegenkomt.

Beton look badkamer

Voor een project in Lelystad hebben we de badkamer voorzien van Base Beton, kleur Stone. Zowel op de wanden als op de vloer. Gaaf, hoe de uitstraling van de badkamer compleet verandert!

Base Beton is ijersterk, waterdicht, hygiënisch én onderhoudsvriendelijk: daarom is betonstuc een geliefd alternatief voor tegelwerk in keukens, badkamers en toiletruimtes. De betonstuc van BaseBeton brengen wij naadloos aan, wat slijtage voorkomt.
 Door gebruik te maken van BaseBeton, onderscheiden wij ons van andere producten, waarmee u een stoere en industriële betonlook kunt creëren.

Zonder sloop- en breekwerk

Een tweede unieke eigenschap van het product betonstuc is dat het op alle ondergronden te gebruiken is. Ook bestaand tegelwerk is een prima basis voor de betonstuc van BaseBeton.
Geen moeilijk en tijdrovend sloop- en breekwerk, dat scheelt weer. Onze stucadoor vlakt het tegelwerk simpelweg uit, waarna hij de betonstuc meteen aanbrengt. Op deze manier heeft u al binnen twee dagen een strakke betonlook muur of vloer.