M: 06-51741098   

Stucwerk door de stucadoor

Waarom stucwerk door een stucadoor? Stucwerk verrichten is niet gemakkelijk. Heeft u wel eens zelf geprobeerd stucwerk te verrichten? Dan heeft u zeer waarschijnlijk aan den lijve ondervonden dat dit werk erg specialistisch is. Kies hiervoor een vakkundige stucadoor.  Goede advisering, een persoonlijke benadering en het bieden van goede service voor een eerlijke prijs is de manier waarop wij werken. Het is wat de meeste bedrijven waarschijnlijk roepen, maar het nakomen van afspraken, het bieden van kwaliteit en vakwerk afleveren is zoals het hoort.

Stucwerk garantie

Waarom stucwerk door Stucadoorsbedrijf van Harsselaar? Wij zorgen niet alleen voor de hoogste kwaliteit conform alle kwaliteitseisen voor een eerlijke prijs (inclusief 5 jaar garantie), maar wij houden u ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Regelmatig volgen onze stukadoors een cursus en wij zijn aangesloten bij de Noa en bedrijfschap afbouw. Waardoor u verzekerd bent van diverse garanties.

Een afspraak maken?

Meer informatie over stucwerk? U kunt telefonisch of per e-mail een vrijblijvende afspraak maken. Ons stucadoorsbedrijf is gevestigd in Flevoland, Biddinghuizen maar werkt ook in de omgeving van Noord-Holland (bv. Amsterdam, Heerhugowaard en Sloten), Flevoland (bv. Lelystad, Almere, Emmeloord en Swifterbant), Gelderland (bv. Apeldoorn, Harderwijk, Ermelo en Nunspeet), Overijssel (bv. Zwolle, Meppel en Kampen) en Friesland (bv. Heerenveen, Lemmer en Joure).

Wij bekijken ter plaatse wat de situatie is en denken met u mee over de mogelijkheden voor het stucwerk en oplossingen. Tevens adviseren wij u bij de keuze van het soort stucwerk.