M: 06-51741098   

Projecten en nieuws

Valpaint meteore 10, design stucwerk

Een echte blikvanger in je woon- of slaapkamer?

In Harderwijk heeft onze stucadoor een wand in de woonkamer voorzien van wel een hele unieke uitstraling. Gaaf! Maar je moet ervan houden. De muur is voorzien van Valpaint Meteore 10 (Design stucwerk).

Lees verder
buiten stucwerk siliconen spachtelputz

Nieuw gebouwd huis binnen- en buiten stucwerk Marknesse

Nieuw gebouwd huis in de plaats Marknesse. Aan de binnenkant heeft onze stucadoor de wanden afgewerkt met gladpleisterwerk en het plafond is spack gespoten. Aan de buitenkant heeft de stucadoor de gevels van de woning en carport voorzien van siliconen spachtel.

Lees verder
Base Beton Canvas, beton look

Toilet in Base Beton (beton look) te Dronten

Toilet in de Base Beton (beton look) kleur Canvas. Beton look is de nieuwste trend op het gebied van stucwerk. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren en een zeer geliefd alternatief voor tegelwerk in keukens, badkamers en toiletruimtes. Het materiaal is ijzersterk, waterdicht, hygiënisch én onderhoudsvriendelijk.

Lees verder
spachtelputz en gladpleisterplafond

Gladpleisterplafond en spachtelputz op kleur in Dronten

Gladpleisterplafond zorgt voor een ruimtelijk effect omdat de storende V-naden niet meer zichtbaar zijn. Wilt u de wanden in een kleur? Dan is spachtelputz een mooi duurzaam product.

Lees verder
giraffe voor schuren plafond en wanden

De Giraffe: wat is het?

De Giraffe? Dit is een schuurmachine die het de stucadoor makkelijker maakt om zijn gladpleisterwerk van de laatste oneffenheden de ontdoen. Dit doet hij voor het sausen. Je krijgt nu een strakke afwerking.

Lees verder
Spachtelputz sierpleister

Spachtelputz (sierpleister) in hal en trapopgang

Onze stucadoor heeft de hal en trapopgang voorzien van spachtelputz/sierpleister in de kleur wit. Bovendien heeft onze stucadoor het plafond glad gepleisterd.

Lees verder
Gipsplaten gestuct en gesausd

Glad pleisterwerk op de gipsplaten van een zolder in Biddinghuizen

De zolderpunt van een woning in Biddinghuizen hebben wij voorzien van gipsplaten. Deze hebben wij gladgepleisterd en de bewoner heeft zelf het stucwerk gesausd.

Lees verder
Gladpleisterwerk wanden en plafond

Glad pleisterwerk op de plafonds en wanden, project in Zeewolde

Onze stucadoor heeft voor het project in Zeewolde de plafonds voorgestreken voor de hechting en de V-naden volgezet. Gaas geplakt over de V-naden om scheuren te voorkomen. Hierna is het plafond nogmaals volgezet, afgerijd en glad gepleisterd. Deze moet na het drogen gesausd worden. De wanden zijn tevens glad gepleisterd, deze zijn later afgewerkt met Renoscan. Voor deze afwerking moet de ondergrond eveneens glad (sausklaar) zijn, omdat u anders alle oneffenheden ziet.

Lees verder
Glad pleisterwerk stucwerk

Gladpleisterwerk op wanden en plafonds/V-naden Zeewolde

In dit huis in Zeewolde zijn de wanden verplaatst  voor een andere indeling. Onze stucadoor heeft de wanden in de keuken voorzien van glad pleisterwerk. De plafonds zijn glad gepleisterd zodat de V-naden niet meer in het zicht zijn. Dit geeft u het gevoel dat de ruimte groter is. Glad pleisterwerk is na het drogen niet egaal wit en moet daarom gesausd worden. De stucadoor gaat na het drogen van het stucwerk deze licht opschuren, diep gronderen en twee keer sausen.

Lees verder
Glad pleisterwerk wanden en plafonds

Glad pleisterplafonds en wanden Dronten

Gladpleisterwerk is trendy / tijdloos / ruimtelijk.  De afwerking is eveneens divers, u kunt gladpleisterwerk laten schilderen / behangen / sierpleisteren.

Lees verder