M: 06-51741098   

Projecten en nieuws

spachtelputz

Spachtelputz / gladpleisterplafond in een lange gang Lelystad

Deze lange donkere gang heeft onze stucadoor voorzien van spachtelputz wit 1 mm. Het plafond in deze gang is glad gepleisterd en wit gesausd.

Lees verder
gladpleister plafond

V-naden plafond gepleisterd en spachtelputz op de wanden in Biddinghuizen

V-naden plafond gepleisterd en spachtelputz op de wanden voor een project in Biddinghuizen. Heeft u een huis met V-naden in het plafond en vindt u dit niet mooi? Ook dit is op te lossen met glad pleisterwerk.

Lees verder
spachtelputz en gladpleisterplafond

Gladpleisterplafond en spachtelputz op kleur in Dronten

Gladpleisterplafond zorgt voor een ruimtelijk effect omdat de storende V-naden niet meer zichtbaar zijn. Wilt u de wanden in een kleur? Dan is spachtelputz een mooi duurzaam product.

Lees verder
Spachtelputz sierpleister

Spachtelputz (sierpleister) in hal en trapopgang

Onze stucadoor heeft de hal en trapopgang voorzien van spachtelputz/sierpleister in de kleur wit. Bovendien heeft onze stucadoor het plafond glad gepleisterd.

Lees verder
spachtelputz sierpleister v-naden babykamer

Spachtelputz (sierpleister) op kleur in Harderwijk

In Harderwijk hebben wij de bovenverdieping van een woning voorzien van stucwerk. We hebben hier diverse stucadoorswerkzaamheden toegepast. Dit project is binnen 1 werkweek gerealiseerd inclusief de voorbereidingen van de bewoners.

Lees verder

De 3 meest gekozen stucwerk voor een (nieuwe) keuken

Het stucen van een keuken kan op verschillende manieren. Gaat u verhuizen of renoveren? Dan hoort daar een professionele afwerking bij. Bovendien is het belangrijk dat de wand eenvoudig schoon te maken is en bij de uitstraling van uw huis past. Er zijn luxe afwerkingen die exclusiever zijn en nette, meer betaalbare afwerkingen.

Lees verder
stucen met kleur poedergrijs

Stucen met kleur in Apeldoorn

De afgelopen week zijn we druk geweest in een woning in Apeldoorn om de woning te stucen met kleur. Ook heeft de stucadoor alle plafonds gesaust in matt wit. Dit project duurde ongeveer een week inclusief alle voorbereidende werkzaamheden. Onderaan deze tekst staan een aantal foto’s om te laten zien wat het resultaat is.

Lees verder
Wanden in de gespachtelputz plafonds gesausd

Muur stucen / muur glad maken in Biddinghuizen

Muur stucen / muur glad maken door de stucadoor voor een project in Biddinghuizen. De wanden voorgestreken en afgewerkt met spachtelputz 0.8 mm dit is een sierpleister in de kleur Flexa mild Greige. Ook heeft de stukadoor de plafonds gestuct en in mat wit gesausd.

Lees verder
Binnen stucwerk wanden en plafonds

Sierpleister en plafond stucen: de stukadoor heeft gewerkt met mode kleuren

Voor een project in Dronten heeft onze stucadoor de woning voorzien van een glad pleisterplafond. De V-naden zijn gestuct en daardoor verdwenen, wat zorgt voor een mooi glad plafond. De wanden zijn door de stucadoor voorzien van sierpleister (spachtelputz) 0.8 mm in de kleuren Dinim drift en Gentle marble. Dit zijn de mode kleuren van de afgelopen periode.

Lees verder
Binnen stucwerk wanden Lelystad

Plafond stucen en wit sierpleister op de wanden in Lelystad

In Lelystad heeft onze stucadoor bij een woonhuis de woning voorzien van een glad pleisterplafond. De stucadoor heeft het plafond glad en strak gemaakt waardoor de V-naden zijn verdwenen. Een strak plafond in het resultaat.

Lees verder