M: 06-51741098   

Projecten en nieuws

Ritmo

Grote oppervlakten stucen?

Enige tijd geleden heeft onze stucadoor gemetselde wanden in een sportclub gebouw voorzien van gladpleisterwerk. Omdat het een groot oppervlak betreft, is het materiaal niet handmatig op de wanden aangebracht maar met de Ritmo machine. Deze Ritmo machine spuit de gips op de wanden. De stucadoor werkt deze vervolgens af. Door gebruik te maken van…

Lees verder
spachtelputz

Spachtelputz / gladpleisterplafond in een lange gang Lelystad

Deze lange donkere gang heeft onze stucadoor voorzien van spachtelputz wit 1 mm. Het plafond in deze gang is glad gepleisterd en wit gesausd.

Lees verder
sausklaar maken wanden

Wat gaan we doen met de wanden van de overloop en het trappengat?

In Lelystad kregen we de vraag van een klant over de overloop en het trappengat. Wij hebben hier de wanden, het plafond op de overloop en het trappengat glad gestuct. Op de eind foto’s zijn de wanden nog niet geheel gedroogd. Zodra deze droog zijn kunnen ze afgewerkt worden met bijvoorbeeld saus.

Lees verder

Woonkamer plafond glad en wit gesausd en de wanden gesierpleisterd in Lelystad

In Lelystad is onze stucadoor druk geweest met het plafond in de woonkamer om deze glad te pleisteren. De V-naden in het plafond zijn voorzien van pleisterwerk. Onze stucadoor heeft het plafond spiegelglad gestuct, zodat u geen hoogte verschil ziet tussen de platen. Het plafond vormt één geheel. In dit geval heeft de stucadoor het plafond na het drogen wit gesausd.

Lees verder
gladpleister plafond

V-naden plafond gepleisterd en spachtelputz op de wanden in Biddinghuizen

V-naden plafond gepleisterd en spachtelputz op de wanden voor een project in Biddinghuizen. Heeft u een huis met V-naden in het plafond en vindt u dit niet mooi? Ook dit is op te lossen met glad pleisterwerk.

Lees verder
buiten stucwerk siliconen spachtelputz

Nieuw gebouwd huis binnen- en buiten stucwerk Marknesse

Nieuw gebouwd huis in de plaats Marknesse. Aan de binnenkant heeft onze stucadoor de wanden afgewerkt met gladpleisterwerk en het plafond is spack gespoten. Aan de buitenkant heeft de stucadoor de gevels van de woning en carport voorzien van siliconen spachtel.

Lees verder
spachtelputz en gladpleisterplafond

Gladpleisterplafond en spachtelputz op kleur in Dronten

Gladpleisterplafond zorgt voor een ruimtelijk effect omdat de storende V-naden niet meer zichtbaar zijn. Wilt u de wanden in een kleur? Dan is spachtelputz een mooi duurzaam product.

Lees verder
giraffe voor schuren plafond en wanden

De Giraffe: wat is het?

De Giraffe? Dit is een schuurmachine die het de stucadoor makkelijker maakt om zijn gladpleisterwerk van de laatste oneffenheden de ontdoen. Dit doet hij voor het sausen. Je krijgt nu een strakke afwerking.

Lees verder
Spachtelputz sierpleister

Spachtelputz (sierpleister) in hal en trapopgang

Onze stucadoor heeft de hal en trapopgang voorzien van spachtelputz/sierpleister in de kleur wit. Bovendien heeft onze stucadoor het plafond glad gepleisterd.

Lees verder
Gipsplaten gestuct en gesausd

Glad pleisterwerk op de gipsplaten van een zolder in Biddinghuizen

De zolderpunt van een woning in Biddinghuizen hebben wij voorzien van gipsplaten. Deze hebben wij gladgepleisterd en de bewoner heeft zelf het stucwerk gesausd.

Lees verder