M: 06-51741098   

Projecten en nieuws

Base Beton beton look op wanden en vloer

Badkamer in de Base Beton (Beton look) in Lelystad

Een badkamer kan met stucwerk een hele andere uitstraling krijgen. De nieuwste trend op dit moment is beton look. Dit is een robuuste uitstraling die je ook steeds vaker in sauna’s en in hotels tegenkomt.

Lees verder
Base Beton Canvas, beton look

Toilet in Base Beton (beton look) te Dronten

Toilet in de Base Beton (beton look) kleur Canvas. Beton look is de nieuwste trend op het gebied van stucwerk. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren en een zeer geliefd alternatief voor tegelwerk in keukens, badkamers en toiletruimtes. Het materiaal is ijzersterk, waterdicht, hygiënisch én onderhoudsvriendelijk.

Lees verder
cementgebonden materiaal

Natte ruimte stucen met cementgebonden materiaal Dronten

Voor het stucen van natte ruimtes zoals badkamerwanden gebruiken wij een cementgebonden materiaal wat voldoet aan de norm van natte ruimtes. De wanden van een natte ruimte moeten wel afgewerkt worden met bijvoorbeeld tegelwerk, saus of beton look. De badkamerplafonds kunnen wel met gips gestuct worden.

Lees verder
beton look base beton

Cursus beton look van BaseBeton

Het vak stucadoor is een ambachtsberoep die door de jaren heen met haar tijd mee gaat. Op het gebied van materiaal en nieuwe technieken, ontwikkelt ons vak zich nog steeds door. Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen en volgen daarom met enige regelmaat cursussen.

Lees verder

De 3 meest gekozen stucwerk voor een (nieuwe) keuken

Het stucen van een keuken kan op verschillende manieren. Gaat u verhuizen of renoveren? Dan hoort daar een professionele afwerking bij. Bovendien is het belangrijk dat de wand eenvoudig schoon te maken is en bij de uitstraling van uw huis past. Er zijn luxe afwerkingen die exclusiever zijn en nette, meer betaalbare afwerkingen.

Lees verder