M: 06-51741098   

Projecten en nieuws

buitenmuur stucen eindresultaat

Nieuwe uitstraling voor boerderij met stucwerk

Boerderijen zijn niet weg te denken uit het straatbeeld van Nederland. Sommigen staan er al jaren, andere worden nieuw gebouwd. Soms zijn ze toe aan renovatie of is het tijd voor een modernere uitstraling. De boerderij stucen is dan goede optie. Maar hoe gaat dit dan in zijn werk en welk kostenplaatje hangt eraan.

Lees verder
buiten stucwerk siliconen spachtelputz

Nieuw gebouwd huis binnen- en buiten stucwerk Marknesse

Nieuw gebouwd huis in de plaats Marknesse. Aan de binnenkant heeft onze stucadoor de wanden afgewerkt met gladpleisterwerk en het plafond is spack gespoten. Aan de buitenkant heeft de stucadoor de gevels van de woning en carport voorzien van siliconen spachtel.

Lees verder
Vankantie woning spachtelputz buiten stucwerk

Vakantiewoningen aan de buitenkant voorzien van Vws mortel en afgewerkt met siliconen spachtelputz Loosdrecht

De woningen in Loosdrecht zijn op gebouwd uit EPS in de volksmond piepschuim. Dit materiaal is isolerend, sterk en licht. De vakantiewoningen zijn aan de buitenkant voorzien van Digo Vws siliconenspachtelputz 1.5 mm in de kleur Ral 9010. Deze bouwstijl EPS heeft een speciale afwerking nodig, in dit geval is het gedaan met Digo Vws materiaal. Er zijn ook andere merken om buiten muren te stucen.

Lees verder
afwerking buiten stucwerk

Vrijstaande woning / boerderijwoning in Blaricum voorzien van buiten stucwerk

In Blaricum hebben we in samenwerking met Stucadoorsbedrijf Doornbos een vrijstaande woning voorzien van buiten stucwerk.

Lees verder
buiten muren stucen Doorn

Buitenmuur stucen Doorn, Utrecht

Voor een woonhuis in Doorn, Utrecht hebben we een gevel en aanbouw voorzien van buiten stucwerk. Een buitenmuur stucen is niet voor iedere stucadoor weggelegd omdat het vrij specialistisch werk is. Het werk bestaat uit meerdere lagen die ieder op elkaar afgestemd moeten zijn. Het stucwerk moet namelijk nog kunnen ademen. Inmiddels zijn wij gespecialiseerd in buitenstucwerk. De afgelopen jaren hebben we diverse projecten gedaan op dit gebied.

Lees verder
buiten muur stucen gevel stucen

Buitenmuur stucen of toch schilderen?

Als stucadoor kom ik vaak bij klanten thuis om samen te kijken naar de mogelijkheden. Vaak krijg ik dan de vraag: β€˜is het ook mogelijk om mijn buitengevel te stucen?’ Of β€˜ hoe gaat het eigenlijk in zijn werk om een buitenmuur te stucen?’

Lees verder