M: 06-51741098   

Projecten en nieuws

Raabwerk op de wanden van de keuken

Raapwerk en sausklaar maken van wanden en plafond in een aanbouw

In Biddinghuizen hebben onze stucadoors weer een mooi project afgeleverd. In de aanbouw van onze klant hebben we de wanden en het plafond sausklaar gemaakt met stucwerk. Zie het resultaat op de foto’s.

Lees verder
sausklaar maken wanden

Wat gaan we doen met de wanden van de overloop en het trappengat?

In Lelystad kregen we de vraag van een klant over de overloop en het trappengat. Wij hebben hier de wanden, het plafond op de overloop en het trappengat glad gestuct. Op de eind foto’s zijn de wanden nog niet geheel gedroogd. Zodra deze droog zijn kunnen ze afgewerkt worden met bijvoorbeeld saus.

Lees verder

Woonkamer plafond glad en wit gesausd en de wanden gesierpleisterd in Lelystad

In Lelystad is onze stucadoor druk geweest met het plafond in de woonkamer om deze glad te pleisteren. De V-naden in het plafond zijn voorzien van pleisterwerk. Onze stucadoor heeft het plafond spiegelglad gestuct, zodat u geen hoogte verschil ziet tussen de platen. Het plafond vormt één geheel. In dit geval heeft de stucadoor het plafond na het drogen wit gesausd.

Lees verder
spachtelputz en gladpleisterplafond

Gladpleisterplafond en spachtelputz op kleur in Dronten

Gladpleisterplafond zorgt voor een ruimtelijk effect omdat de storende V-naden niet meer zichtbaar zijn. Wilt u de wanden in een kleur? Dan is spachtelputz een mooi duurzaam product.

Lees verder
giraffe voor schuren plafond en wanden

De Giraffe: wat is het?

De Giraffe? Dit is een schuurmachine die het de stucadoor makkelijker maakt om zijn gladpleisterwerk van de laatste oneffenheden de ontdoen. Dit doet hij voor het sausen. Je krijgt nu een strakke afwerking.

Lees verder
Gladpleisterwerk wanden en plafond

Glad pleisterwerk op de plafonds en wanden, project in Zeewolde

Onze stucadoor heeft voor het project in Zeewolde de plafonds voorgestreken voor de hechting en de V-naden volgezet. Gaas geplakt over de V-naden om scheuren te voorkomen. Hierna is het plafond nogmaals volgezet, afgerijd en glad gepleisterd. Deze moet na het drogen gesausd worden. De wanden zijn tevens glad gepleisterd, deze zijn later afgewerkt met Renoscan. Voor deze afwerking moet de ondergrond eveneens glad (sausklaar) zijn, omdat u anders alle oneffenheden ziet.

Lees verder
Glad pleisterwerk stucwerk

Gladpleisterwerk op wanden en plafonds/V-naden Zeewolde

In dit huis in Zeewolde zijn de wanden verplaatst  voor een andere indeling. Onze stucadoor heeft de wanden in de keuken voorzien van glad pleisterwerk. De plafonds zijn glad gepleisterd zodat de V-naden niet meer in het zicht zijn. Dit geeft u het gevoel dat de ruimte groter is. Glad pleisterwerk is na het drogen niet egaal wit en moet daarom gesausd worden. De stucadoor gaat na het drogen van het stucwerk deze licht opschuren, diep gronderen en twee keer sausen.

Lees verder
cementgebonden materiaal

Natte ruimte stucen met cementgebonden materiaal Dronten

Voor het stucen van natte ruimtes zoals badkamerwanden gebruiken wij een cementgebonden materiaal wat voldoet aan de norm van natte ruimtes. De wanden van een natte ruimte moeten wel afgewerkt worden met bijvoorbeeld tegelwerk, saus of beton look. De badkamerplafonds kunnen wel met gips gestuct worden.

Lees verder
stucen met kleur poedergrijs

Stucen met kleur in Apeldoorn

De afgelopen week zijn we druk geweest in een woning in Apeldoorn om de woning te stucen met kleur. Ook heeft de stucadoor alle plafonds gesaust in matt wit. Dit project duurde ongeveer een week inclusief alle voorbereidende werkzaamheden. Onderaan deze tekst staan een aantal foto’s om te laten zien wat het resultaat is.

Lees verder
Wanden in de gespachtelputz plafonds gesausd

Muur stucen / muur glad maken in Biddinghuizen

Muur stucen / muur glad maken door de stucadoor voor een project in Biddinghuizen. De wanden voorgestreken en afgewerkt met spachtelputz 0.8 mm dit is een sierpleister in de kleur Flexa mild Greige. Ook heeft de stukadoor de plafonds gestuct en in mat wit gesausd.

Lees verder