M: 06-51741098   

Projecten en nieuws

Woonkamer plafond glad en wit gesausd en de wanden gesierpleisterd in Lelystad

In Lelystad is onze stucadoor druk geweest met het plafond in de woonkamer om deze glad te pleisteren. De V-naden in het plafond zijn voorzien van pleisterwerk. Onze stucadoor heeft het plafond spiegelglad gestuct, zodat u geen hoogte verschil ziet tussen de platen. Het plafond vormt één geheel. In dit geval heeft de stucadoor het plafond na het drogen wit gesausd.

Lees verder
Spachtelputz sierpleister

Spachtelputz (sierpleister) in hal en trapopgang

Onze stucadoor heeft de hal en trapopgang voorzien van spachtelputz/sierpleister in de kleur wit. Bovendien heeft onze stucadoor het plafond glad gepleisterd.

Lees verder
Glad pleisterwerk wanden en plafonds

Glad pleisterplafonds en wanden Dronten

Gladpleisterwerk is trendy / tijdloos / ruimtelijk.  De afwerking is eveneens divers, u kunt gladpleisterwerk laten schilderen / behangen / sierpleisteren.

Lees verder
spachtelputz sierpleister v-naden babykamer

Spachtelputz (sierpleister) op kleur in Harderwijk

In Harderwijk hebben wij de bovenverdieping van een woning voorzien van stucwerk. We hebben hier diverse stucadoorswerkzaamheden toegepast. Dit project is binnen 1 werkweek gerealiseerd inclusief de voorbereidingen van de bewoners.

Lees verder

De 3 meest gekozen stucwerk voor een (nieuwe) keuken

Het stucen van een keuken kan op verschillende manieren. Gaat u verhuizen of renoveren? Dan hoort daar een professionele afwerking bij. Bovendien is het belangrijk dat de wand eenvoudig schoon te maken is en bij de uitstraling van uw huis past. Er zijn luxe afwerkingen die exclusiever zijn en nette, meer betaalbare afwerkingen.

Lees verder
Binnen stucwerk wanden Lelystad

Plafond stucen en wit sierpleister op de wanden in Lelystad

In Lelystad heeft onze stucadoor bij een woonhuis de woning voorzien van een glad pleisterplafond. De stucadoor heeft het plafond glad en strak gemaakt waardoor de V-naden zijn verdwenen. Een strak plafond in het resultaat.

Lees verder