M: 06-51741098   

Projecten en nieuws

gladpleister plafond

V-naden plafond gepleisterd en spachtelputz op de wanden in Biddinghuizen

V-naden plafond gepleisterd en spachtelputz op de wanden voor een project in Biddinghuizen. Heeft u een huis met V-naden in het plafond en vindt u dit niet mooi? Ook dit is op te lossen met glad pleisterwerk.

Lees verder
spachtelputz en gladpleisterplafond

Gladpleisterplafond en spachtelputz op kleur in Dronten

Gladpleisterplafond zorgt voor een ruimtelijk effect omdat de storende V-naden niet meer zichtbaar zijn. Wilt u de wanden in een kleur? Dan is spachtelputz een mooi duurzaam product.

Lees verder
Gladpleisterwerk wanden en plafond

Glad pleisterwerk op de plafonds en wanden, project in Zeewolde

Onze stucadoor heeft voor het project in Zeewolde de plafonds voorgestreken voor de hechting en de V-naden volgezet. Gaas geplakt over de V-naden om scheuren te voorkomen. Hierna is het plafond nogmaals volgezet, afgerijd en glad gepleisterd. Deze moet na het drogen gesausd worden. De wanden zijn tevens glad gepleisterd, deze zijn later afgewerkt met Renoscan. Voor deze afwerking moet de ondergrond eveneens glad (sausklaar) zijn, omdat u anders alle oneffenheden ziet.

Lees verder
Glad pleisterwerk stucwerk

Gladpleisterwerk op wanden en plafonds/V-naden Zeewolde

In dit huis in Zeewolde zijn de wanden verplaatst  voor een andere indeling. Onze stucadoor heeft de wanden in de keuken voorzien van glad pleisterwerk. De plafonds zijn glad gepleisterd zodat de V-naden niet meer in het zicht zijn. Dit geeft u het gevoel dat de ruimte groter is. Glad pleisterwerk is na het drogen niet egaal wit en moet daarom gesausd worden. De stucadoor gaat na het drogen van het stucwerk deze licht opschuren, diep gronderen en twee keer sausen.

Lees verder
spachtelputz sierpleister v-naden babykamer

Spachtelputz (sierpleister) op kleur in Harderwijk

In Harderwijk hebben wij de bovenverdieping van een woning voorzien van stucwerk. We hebben hier diverse stucadoorswerkzaamheden toegepast. Dit project is binnen 1 werkweek gerealiseerd inclusief de voorbereidingen van de bewoners.

Lees verder
Binnen stucwerk wanden en plafonds

Sierpleister en plafond stucen: de stukadoor heeft gewerkt met mode kleuren

Voor een project in Dronten heeft onze stucadoor de woning voorzien van een glad pleisterplafond. De V-naden zijn gestuct en daardoor verdwenen, wat zorgt voor een mooi glad plafond. De wanden zijn door de stucadoor voorzien van sierpleister (spachtelputz) 0.8 mm in de kleuren Dinim drift en Gentle marble. Dit zijn de mode kleuren van de afgelopen periode.

Lees verder
Binnen stucwerk wanden Lelystad

Plafond stucen en wit sierpleister op de wanden in Lelystad

In Lelystad heeft onze stucadoor bij een woonhuis de woning voorzien van een glad pleisterplafond. De stucadoor heeft het plafond glad en strak gemaakt waardoor de V-naden zijn verdwenen. Een strak plafond in het resultaat.

Lees verder
plafond stucen

V-naden, fraai of niet fraai?

In deze blog leggen we uit wat V-naden zijn, waarvoor ze dienen, wat de mogelijkheden zijn en misschien nog wel belangrijker, u krijgt antwoord op de vraag of V-naden nou fraai zijn of niet?

Lees verder