M: 06-51741098   

Projecten en nieuws

Gladpleisterwerk wanden en plafond

Glad pleisterwerk op de plafonds en wanden, project in Zeewolde

Onze stucadoor heeft voor het project in Zeewolde de plafonds voorgestreken voor de hechting en de V-naden volgezet. Gaas geplakt over de V-naden om scheuren te voorkomen. Hierna is het plafond nogmaals volgezet, afgerijd en glad gepleisterd. Deze moet na het drogen gesausd worden. De wanden zijn tevens glad gepleisterd, deze zijn later afgewerkt met Renoscan. Voor deze afwerking moet de ondergrond eveneens glad (sausklaar) zijn, omdat u anders alle oneffenheden ziet.

Lees verder
Glad pleisterwerk stucwerk

Gladpleisterwerk op wanden en plafonds/V-naden Zeewolde

In dit huis in Zeewolde zijn de wanden verplaatst  voor een andere indeling. Onze stucadoor heeft de wanden in de keuken voorzien van glad pleisterwerk. De plafonds zijn glad gepleisterd zodat de V-naden niet meer in het zicht zijn. Dit geeft u het gevoel dat de ruimte groter is. Glad pleisterwerk is na het drogen niet egaal wit en moet daarom gesausd worden. De stucadoor gaat na het drogen van het stucwerk deze licht opschuren, diep gronderen en twee keer sausen.

Lees verder
Glad pleisterwerk wanden en plafonds

Glad pleisterplafonds en wanden Dronten

Gladpleisterwerk is trendy / tijdloos / ruimtelijk.  De afwerking is eveneens divers, u kunt gladpleisterwerk laten schilderen / behangen / sierpleisteren.

Lees verder
Gladpleisterwerk

Nieuwe woonwensen/glad pleisterplafonds en wanden

Deze woning in ‘t Harde is totaal gestript en aangepast aan de nieuwe woonwensen van deze tijd. De wanden en het plafond hebben wij voorgestreken met voorstrijk tegen de zuiging en voor de hechting van het stucwerk. De wanden heeft onze stucadoor gestuct en zijn vervolgens door de klant zelf gesausd. Ook het plafond opnieuw voorzien van stuclaag en afgewerkt met mat witte saus.

Lees verder
cementgebonden materiaal

Natte ruimte stucen met cementgebonden materiaal Dronten

Voor het stucen van natte ruimtes zoals badkamerwanden gebruiken wij een cementgebonden materiaal wat voldoet aan de norm van natte ruimtes. De wanden van een natte ruimte moeten wel afgewerkt worden met bijvoorbeeld tegelwerk, saus of beton look. De badkamerplafonds kunnen wel met gips gestuct worden.

Lees verder
Sausklaar maken

Glad pleisteren wanden woonkamer in Biddinghuizen

In Biddinghuizen is onze stucadoor aan de slag gegaan in een woning. Voordat hij kon gaan stucen heeft hij eerst de woonkamer afgeplakt zodat de vloer beschermd is. Onze stucadoor heeft de wanden in de woonkamer eerst voorgestreken en daarna heeft hij de wanden spiegelglad gemaakt, dit heet ook wel glad pleisterwerk maken.

Lees verder

De 3 meest gekozen stucwerk voor een (nieuwe) keuken

Het stucen van een keuken kan op verschillende manieren. Gaat u verhuizen of renoveren? Dan hoort daar een professionele afwerking bij. Bovendien is het belangrijk dat de wand eenvoudig schoon te maken is en bij de uitstraling van uw huis past. Er zijn luxe afwerkingen die exclusiever zijn en nette, meer betaalbare afwerkingen.

Lees verder
Binnen stucwerk wanden en plafonds

Dakkapel badkamer gipsplaten voorzien van stucwerk

Onze stucadoor heeft in Biddinghuizen een project uitgevoerd namelijk: het sausklaar maken van de gipsplaten van de later aangebouwde dakkapel in de badkamer.

Lees verder
Binnen stucwerk wanden en plafonds

Sierpleister en plafond stucen: de stukadoor heeft gewerkt met mode kleuren

Voor een project in Dronten heeft onze stucadoor de woning voorzien van een glad pleisterplafond. De V-naden zijn gestuct en daardoor verdwenen, wat zorgt voor een mooi glad plafond. De wanden zijn door de stucadoor voorzien van sierpleister (spachtelputz) 0.8 mm in de kleuren Dinim drift en Gentle marble. Dit zijn de mode kleuren van de afgelopen periode.

Lees verder
Binnen stucwerk wanden Lelystad

Plafond stucen en wit sierpleister op de wanden in Lelystad

In Lelystad heeft onze stucadoor bij een woonhuis de woning voorzien van een glad pleisterplafond. De stucadoor heeft het plafond glad en strak gemaakt waardoor de V-naden zijn verdwenen. Een strak plafond in het resultaat.

Lees verder