M: 06-51741098   

Projecten

Regelmatig plaatsen we foto’s van projecten met verschillende soorten stucwerk om u een indruk te geven van de mogelijkheden. De meeste projecten voeren we uit in Flevoland, Gelderland, Overijssel, Noord-Holland en Utrecht.


Stucadoor Biddinghuizen project, Flevoland 16-3-2018

Stucadoor Biddinghuizen. De wanden voorgestreken en afgewerkt met spachtelputz 0.8 mm in de kleur Flexa mild Greige. De plafonds gesausd matt wit.

 

 


Stucadoor Dronten project, Flevoland 13-3-2018

Stucadoor Dronten project badkamer. De wanden afgewerkt met cement gebonden materiaal (telgelklaar). Plafond glad gepleisterd.

 

 


Stucadoor Biddinghuizen project, Flevoland 15-2-2018

Stucadoor Biddinghuizen heeft een project uitgevoerd, namelijk: gipsplaten plafond glad gestuct en de wanden voorzien van spachtelputz 0.8 mm in de kleur Vleugje Grind.

 


Stucadoor Biddinghuizen project, Flevoland 8-2-2018

Stucadoor Biddinghuizen heeft een project uitgevoerd namelijk: het gipsplaten plafond voorzien van een stuclaag zodat er een strak geheel ontstaat.
Het plafond moet nog drogen en voorzien worden van saus.


Stucadoor Biddinghuizen project Flevoland 14-12-2017

Stucadoor Biddinghuizen heeft een project uitgevoerd namelijk: Sausklaar maken van de gipsplaten van de later aangebouwde dakkapel in de badkamer.

 

 


Stucadoor Biddinghuizen, project Flevoland

Stucadoor Biddinghuizen heeft een woning in Biddinghuizen voorzien van een gladpleisterplafond. De V-naden zijn niet meer zichtbaar en geeft een ruimtelijk effect. De stucadoor heeft de wanden voorzien van spachtelputz 0.8 mm.

 

 

 


Stucadoor Dronten, project Flevoland  18-11-2017

Stucadoor Dronten heeft de woning voorzien van een gladpleisterplafond. De V-naden zijn gestuct en daardoor verdwenen wat zorgt voor een mooi glad plafond. De wanden zijn door de stucadoor voorzien van spachtelputz 0.8 mm in de kleuren Dinim drift en Gentle marble.

 

 


Stucadoor Epe, Gelderland  13-11-2017

Stucadoor Epe: In Epe heeft de stucadoor de woning voorzien van een gladpleisterplafond. De V-naden zijn gestuct waardoor er een strak plafond ontstaan is. Dit geeft een ruimtelijk effect.

 

 


Stucadoor Lelystad, Flevoland  25-10-2017

Stucadoor Lelystad: In Lelystad is de woning voorzien van een gladpleisterplafond. De stucadoor heeft de V-naden gestuct waardoor een strak plafond ontstaat. De stucadoor heeft de wanden voorzien van spachtelputz 0.8 mm kleur wit.

 

 

 


Stucadoor Biddinghuizen, Flevoland

Stucadoor Biddinghuizen: In Biddinghuizen heeft de stucadoor Spachtelputz op de wanden aangebracht. Spachtelputz heeft een lichte korrel en op de foto’s is het aangebracht in de kleur Ral 9010 (wit).

 


Stucadoor Lelystad, Flevoland

Stucadoor Lelystad: In Lelystad heeft de stucadoor met binnen stucwerk een plafond glad gemaakt. De V-naden zijn hierdoor verdwenen. Vervolgens is het plafond afgewerkt met saus.

 


Stucadoor Kampen, Overijssel

Stucadoor Kampen: In Kampen heeft de stucadoor de onafgewerkte wanden gestuct in de badkamer. Cementgebonden materiaal is ideaal in vochtige ruimtes. Dit materiaal krimpt en schimmelt niet. Bovendien is het strak af te werken.


Stucadoor Doorn, Utrecht.

Stucadoor Doorn buiten muur stucen: Woonhuis in Doorn is voorzien van buitenstucwerk in Juli 2017. Buiten stucwerk zorgt voor een volledig ander aanblik van de woning. Deze ziet er met het stucwerk modern uit.

 

 


Stucadoor Doorn, Utrecht.

Stucadoor Doorn: De stucadoor heeft de wanden voorzien van stucwerk en vervolgens gesausd. Hierdoor is de woning volledig glad en strak opgeleverd.


Stucadoor Huizen – binnen stucwerk, Noord-Holand.

Stucadoor Huizen: Woonhuis in Huizen door de stucadoor voorzien van buitenstucwerk in oktober 2016.
Na het buitenstucwerk en aanpassingen aan de tuin is het een mooi modern strak huis april 2017.

 


Stucadoor Loenersloot, buitenmuur stucen, Utrecht.

Stucadoor Loenersloot: Bungalow in Loenersloot is voorzien van buitenstucwerk door de stucadoor. Het was een gevelstenen huis opgetrokken van verschillende soorten steen. Na het buitenstucwerk is het een geheel geworden met een mooi resultaat.

 

 

 


Stucadoor Zeewolde, bungalow stucen, Flevoland

Stucadoor Zeewolde:  De stucadoors hebben in Zeewolde een bungalow voorzien van buitenstucwerk. Het is een modern huis en met het buiten stucwerk wordt dit extra benadrukt. Na 2 jaar ziet deze er nog steeds prima uit hebben de spatrand verhoogt i.v.m. het op hogen van de tuin.

 

 


Stucadoor Dronten, Flevoland

Stucadoor Dronten: In Dronten een woning voorzien van stucwerk. De stucadoor heeft spachtelputz toegepast op de wanden in de woonkamer.

 


Binnenstucwerk gemeente Biddinghuizen, Flevoland

 

 


Binnenstucwerk gemeente Lelystad, Flevoland


Binnenstucwerk gemeente Biddinghuizen, Flevoland


Buitenstucwerk nieuw gebouwd woonhuis Wellerwaard in Emmeloord, Noordoostpolder

 

 


Binnenstucwerk gemeente Lelystad, Flevoland

Nieuwbouw woning voor zien van sierpleister in Lelystad.

 


Buitenstucwerk woonhuis in Amersfoort, Gelderland

Buitenstucwerk in de van Bemmelstraat in Amersfoort.

 


Buitenstucwerk Jachthavengebouw te Ketelhaven, Dronten


Buitenstucwerk Boederij woning in Donten, Flevoland

Wij hebben de boerderij woning voorzien van buitenstucwerk. Het is het bekijken waard Lisdoddeweg 7 te Dronten.


Renovatie badkamer gemeente Dronten, Flevoland

We hebben onze eigen badkamer gerenoveerd in gemeente Dronten. Het is mogelijk om het resultaat te bekijken. Neem hiervoor contact met ons op.


Binnenstucwerk gemeente Dronten, Flevoland

Binnen stucwerk bij de familie Ceelen in gemeente Dronten. Hierbij hebben we de woonkamer en keuken volledig voorzien van sierpleister – spachtelputz en de plafonds voorzien van een gladpleister plafond.


 

Buitenstucwerk gemeente Dronten, Flevoland

Buitenstucwerk bij Hans Becker in gemeente Dronten. De gevel van een aanbouw heeft een compleet ander aangezicht door het stucwerk.